Ondernemerschap + creativiteit
= storytelling

Ik ben een jonge Antwerpenaar, met een passie voor ondernemerschap en creativiteit.

Tijdens de week verdeel ik mijn tijd tussen het runnen van mijn eigen startup Rockhopper Socks, en het helpen van bedrijven met het online vertellen van verhalen.

Mijn interesse voor storytelling komt voort vanuit het besef dat interacties het fundament zijn waarop elke relatie gebouwd is. Wil je dus meer, of betere, relaties met (potentiële) klanten? Dan komt het erop aan om een overtuigend verhaal te vertellen, en dat bij elke interactie te doen.

Heb je een project waar je een oplossing voor zoekt? Aarzel dan niet om mij te contacteren. Ook voor grotere projecten, waarbij ik graag samenwerk met creatieve held Bas Geerdink. Afhankelijk van je doelen, noden & budget maak ik na onze kennismaking een concreet voorstel.

hallo@robindenis.com