Na de initiële opstart van deze hippe juicebar in centrum Turnhout, hielp ik met het in kaart brengen van de doelgroep, en het definiëren van een instagram strategie.

Dankzij een deep-dive in de social media en website analytics kwam ik tot een profiel van de juiste doelgroep en ging ik een stap verder door een stylescape te ontwikkelen die de “look & feel” van het merk moest vastleggen:

De verschillende merkelementen combineerde ik in een voorstel om de instagrampagina van Nosh & Toniq opnieuw vorm te geven. Hierbij lag de focus sterk op de gezamenlijke kracht van verschillende post. Door de feed visueel zeer gecureerd te houden, en post na post verder te bouwen met bestaande visuele elementen, bereikten we een uniform geheel. Het instagramprofiel van Nosh & Toniq kon zo dienst doen als online “vitrine”
Een focus op een gezond en visueel aantrekkelijk menu: ook het productaanbod van Nosh & Toniq kon beter inspelen op de wensen van haar doelgroep. De bestaande kaart werd aangevuld met aantrekkelijk uitziende, maar gezonde, brunchgerechten.
Met een hashtag analyse op instagram zocht ik naar de meest interessante hashtags die onder Nosh & Toniq posts gebruikt konden worden.
Uniek aan de Nosh & Toniq gerechten is dat ze allemaal ter plekke gemaakt worden, met verse lokale producten. De samenwerking met een lokale boerderij werd extra in de kijker gezet met de slogan “let’s bring the farm to the city”.
Het krantenpapier dat gebruikt wordt om warme broodjes in te verpakken werd omgevormd tot “brand asset” en als visueel kenmerk van de Nosh & Toniq beschouwd.
De Nosh & Toniq bleek uit mijn analyse vooral héél populair te zijn bij jonge vrouwen in en rond Turnhout.